DESPRE AYN RAND AFTER SCHOOL

6mic

Cine sunt…

Sunt mama cu norma intreaga pentru 2 copii, sunt profesoara cu definitivat cu peste 10 ani vechime in invatamantul liceal si gimnazial dar educator asumat pe viata, sunt cercetator stiintific pe domeniul stiintelor exacte de peste opt ani dar cercetator si cautator al oazelor de bucurie ale vietii pentru totdeauna. Prin deschiderea acestui after school in Popesti Leordeni pun la dispozitia parintilor si copiilor toata experienta si dragostea mea pentru educatie, dezvoltarea umana si a competentelor cat mai diverse si cat mai utile vietii acestor copii.

9Obiectivele mele

Vreau ca investind si daruind valorile acumulate cu multa sarguinta in multi ani de indrazneala in abordarea copiilor si a educatiei sa generez in copii valori durabile pentru un viitor cat mai sigur si mai fericit. Sa-si dezvolte capacitatea de intelegere, sa utilizeze conceptele intelese in alte contexte, sa-si dezvolte gandirea critica, sa-si dezvolte placerea cititului si a comunicarii. Alegand activitatile potrivite urmaresc dezvoltarea gandirii stiintifice si tehnologice a copiilor.

 

BENEFICII AYN RAND AFTER SCHOOL

22.2192322Copii beneficiaza de o cladire luminoasa, cu un design modern animata de muzica ambientala clasica, care creeaza cadrul ideal pentru invatare si relaxare. Cladirea are curte si terasa, living si bucatarie complet utilata unde copiii iau masa, 3 sali de clasa mobilate ergonomic si luminate corect unde copiii fac lectiile precum si 4 grupuri sanitare.

 

BENEFICII AYN RAND AFTER SCHOOL

masa5micMasa prânz este procurata in sistem catering și gustarea este alcătuită din fructe și legume.  Se pune accent pe educarea copilului pentru o alimentație corecta și sănătoasă precum și pe un mod elegant de a mânca și a se comporta la masa.

defilare3mare16BENEFICII AYN RAND AFTER SCHOOL

Educatorii sunt persoane calde si prietenoase care vor fi modele de comportament si profesionalism punand permanent pe primul loc interesul si binele copilului. Copiii vor fi tratati cu respect si motivati pozitiv pentru imbunatatirea comportamentului, invatarea cat mai multor lucruri noi, vor fi stimulati sa puna intrebari si sa poata lua decizii potrivite varstei lor in limitele sigurantei si respectului fata de ceilalti.

defilare5maretoti3clasamare
BENEFICII AYN RAND AFTER SCHOOL

Comunicare și lectura. Cititul, discuțiile libere, părerile pe baza textului citit precum și crearea propriilor povesti vor pune bazele dezvoltării unui copil educat, cu gândire liberă, cu spirit de observatie ascuțit și critic care sa se bucure de o viața frumoasa. Accentul se pune de asemenea pe exprimarea corecta atât gramaticală cât și ca pronunție.(prin exerciții ușoare de logopedie).

 

BENEFICII AYN RAND AFTER SCHOOL

desen3micpuzzlemic4

Activități creative. Desenul, pictura, quillingul, origami si tehnica servetelului sunt câteva activități care stimulează dragostea de frumos, creativitatea și manualitatea.

Jocul și învățătura sunt strâns legate. Copiii vor fi motivati si invatati prin jocuri sa lucreze in echipa, sa respecte si sa aplice reguli, sa fie toleranti dar si cu initiativa. Deprinderea atitudinilor și comportamentelor necesare integrarii sociale și adaptării școlare se fac cel mai bine utilizând jocuri. De aceea o buna parte din timp copiii vor face puzzle-uri, vor juca memory, story cubes, double, monopoly, etc.

dariussriemareclasamic

BENEFICII AYN RAND AFTER SCHOOL

TemeleProfesorul coordonator motiveaza, stimuleaza și responsabiliza copilul pentru efectuarea corecta a temelor. Acesta urmărește și remediază posibilele derapaje de la standardele educaționale specifice nivelului educațional.

Misiunea mea

  • Vreau sa ocrotesc calatoria copiilor in marea provocare numita scoala si educatie.
  • Vreau sa motivez copiii sa vada in invatatura si educatie pasaportul care le va deschide caile de implinire a viselor, dorintelor si sperantelor lor cele mai frumoase si mai indraznete.
  • Vreau sa le arat secretele care fac din invatatura o activitate placuta, incitanta, aducatoare de satisfactii, un mijloc prin care comunicam, prin care ne facem prieteni prin care ne cunoastem mai bine.
Top